×

 

Välkommen till Mediegymnasiet!

På våra öppna hus och prova-på-dag kommer du och besöker skolan, där du får prata med våra elever och veta mer om programmet som just du är intresserad av. Gör en bokning till öppet hus eller prova-på-dag via formuläret längst ned på sidan.

På grund av den rådande pandemin kan vi endast erbjuda ett begränsat antal platser för att undvika trängsel. För att säkra din plats, behöver du boka in dig på en tid som passar dig via formuläret på denna sida.

Vi välkomnar endast en vårdnadshavare per elev och alla som vill besöka skolan behöver göra en separat bokning, dvs både elev och vårdnadshavare behöver boka sin plats.

För att göra en till anmälan måste du ladda om formuläret och du kan inte ange samma mailadress två gånger. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida för information om kommande öppet hus.

Du kan boka in dig på:

16 oktober kl. 12-14 - Fysiskt öppet hus

17 november kl. 17-19 - Fysiskt öppet hus

2 november kl. 11-15 - Exklusiv prova-på-dag! Här kan du välja en inriktning som du är intresserad av. Under dagen kommer du praktiskt att kunna testa en av sakerna ovan tillsammans med några av våra elever och lärare. Gäller dig som börjar gymnasiet hösten 2022, och du behöver inte ha några förkunskaper!

ES Foto - Ta ett porträtt och gör en reklambild.

ES Grafisk design - Skapa din förpackning.

ES Film -Gör en trickfilm eller stuntfilm!

SAMIK/SABET - Producera en krimpodd och nå ut via sociala medier!

8 december kl. 17-19 - Digitalt öppet hus

18 januari kl. 17-19 - Fysiskt öppet hus

27 april kl. 17-19 - Fysiskt öppet hus

Vår skola finns på Södra Hamngatan 19, varmt välkommen att besöka oss. Vi vill också passa på att tipsa dig om vår digitala öppet hus-sida som är tillgängligt för dig dygnet runt. Om du har några frågor inför ditt besök kontakta oss på: mediegymnasiet@lbs.se eller via 031 – 10 60 00.

Boka in dig

För att göra en till anmälan måste du ladda om formuläret och du kan inte ange samma mailadress två gånger.

När börjar du gymnasiet?
Välj datum och tid nedan

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till en prova på dag, bokar rådgivning eller studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, program och årskurs. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

 

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

 

Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser
Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser

 

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

 

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

 

Huvudmannen är personuppgiftsansvarig på den skola du går på. De huvudmän som omfattas är: AcadeMedia Eductus AB, AcadeMedia Fria Grundskolor AB, Coaching och utveckling i Sverige AB, Didaktus Skolor AB, Didaktus Utbildningar AB, Drottning Blankas Gymnasieskola AB, EC-Utbildning AB, Framtidsgymnasiet i Göteborg AB, Framtidsgymnasiet i Sverige AB, Framtidsgymnasiet Öst AB, Hagströmska Gymnasiet AB, Hermods AB, Hermods Gymnasium AB, IT Gymnasiet Sverige AB, Klaragymnasium AB, Komptensutvecklingsinstitutet Sverige AB, Ljud & Bildskolan LBS AB, Mikael Elias Gymnasium AB, Movant AB, Nordens Teknikerinstitut AB, NTI-skolan AB, Nya Designgymnasiet i Nacka AB, Plusgymnasiet AB, Plushögskolan AB, Praktiska i Sverige AB, Procivitas Privata Gymnasium AB, Primaskolan AB, Pysslingen Förskolor och Skolor AB, Rytmus AB, Sjölins Gymnasium AB, Sälj- och marknadshögskolan i Sverige AB, TGA Utbildning AB, Utbildningsborgen i Örebro AB, Vittraskolorna AB. Samtliga huvudmän för våra grundskolor och våra vuxenutbildningar har sitt säte på Adolf Fredriks kyrkogata 2, 101 24 Stockholm. Huvudmännen för våra gymnasieskolor har sitt säte på Lilla Bommen 4 A, 411 04 Göteborg.

a
Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden är över för den sökta utbildningen. Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka program och skolor du sökt.

 

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här. Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här.