DIGITALT ÖPPET HUS 25 NOV & 12 DEC

VI SES DIGITALT

Mediegymnasiet följer de skärpta restriktionerna och ersätter därför våra öppna hus i november och december med digitala öppna hus. Har du redan bokat plats dessa datum kommer du bli kontaktad och erbjudas ett digitalt möte med oss där du får möjlighet att ställa alla dina frågor om vår skola. Du behöver inte ha föranmält dig för att besöka oss digitalt!

 

Genom länken nedan kommer du till vår Google Site, där vi har beskrivit agenda för kvällen. Hålltider för Google Meet möten är: 17.00-17.15, 17.30-17.45 eller 18.00-18.15.

 

Följ oss gärna på Instagram eller Facebook.

 

Väl mött!

Roy Jörgensen, rektor Mediegymnasiet by LBS

Få koll på oss

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner exempel på schema.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: mediegymnasiet@lbs.se

FRÅGOR OCH SVAR INFÖR DITT GYMNASIEVAL

DIGITAL FRÅGEBANK TILLGÄNGLIG 24-7

Den här hösten är ju speciell på många sätt, inte minst när det gäller våra möjligheter att få ses och visa upp vår verksamhet för er blivande gymnasieelever. Här har vi gjort ett försök att göra oss så tillgängliga för frågor som det bara går, på ett sätt som dessutom ger er en känsla för vår skola och stämningen här. Vi hoppas att ni ska ha nytta och glädje av alla svar vi ger nedan. Välj å vraka!

Ta en 3D-tour

Du hittar oss i kreativa och anrika lokaler centralt mellan Brunnsparken och Domkyrkan. Häng med och se vår foto- och filmstudio, eller olika klassrum. Vi tror att du skulle trivas och hoppas att även du vill plugga på något av de spännande, högskoleförberedande program vi erbjuder.